Mustang Demolition


Noordeindseweg 346 A 2651 LM Berkel en Rodenrijs
+31 174 642 040 Klik om te bellen

Over Mustang Demolition

Waarom is Mustang Demolition de beste keuze voor jou?

Mustang Demolition is gespecialiseerd in het vakkundig, veilig en efficiënt demonteren van uw gebouw of kas. Met ruim 20 jaar ervaring in de internationale sloop, zijn wij uitgegroeid tot een vooruitstrevend sloopbedrijf dat altijd voorop loopt in de branche. Door deze jarenlange sloop ervaring, is Mustang Demolition expert in het volledig ontzorgen van onze klant. Met behulp van geavanceerde machines, deskundige vakmensen en een vooruitstrevende bedrijfscultuur zijn wij in staat alle wensen van onze klant te vervullen, binnen het afgesproken tijdsbestek. Bij Mustang Demolition is ieder sloopproject maatwerk!

Meer over Mustang Demolition:

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze machines voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen en onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Zo is ons team en het materieel altijd in topconditie en kunnen we snel en efficiënt werken. Voor elke sloopopdracht hebben we de juiste machine.

Wat kan Mustang Demolition je bieden?

Ieder project is uniek, en elke klant is anders. Daarom maken we altijd een complete inventarisatie van de sloopwerkzaamheden. We komen langs op locatie, en bespreken uitvoerig de wensen van de klant. Dit vormt voor ons de basis van een goed georganiseerd sloopproject. Voor aanvang van de sloopwerkzaamheden maken we een transparante en uitgebreide planning, zodat de klant niet voor onverwachtheden komt te staan. Door middel van persoonlijk contact en een gestructureerde planning behalen we het door u gewenste resultaat. Altijd en overal.

Wie gingen je voor?

Wereldwijde ervaring Snel & vakkundig Groot en divers machinepark voor elk project Veilig en goed sociaal beleid Snelle financiële afhandeling Turnkey kassensloop volledig in eigen beheer

Mustang Demolition in het kort

Diensten

Asbest / bodemsanering
Recycling
Restauratie- / renovatiesloop
Totaalsloop

Certificaten

Iso 14001
VCA** certificaat

Onze locatie

Mustang Demolition


Noordeindseweg 346 A 2651 LM Berkel en Rodenrijs
+31 174 642 040 Klik om te bellen