Klaassen Sloopwerken


Ingenieur van Stuivenbergweg 31 6644 AA Ewijk
0487761539 Klik om te bellen

Over Klaassen Sloopwerken

Without dust and desire:

Sloopwerk is meer dan alleen afbreken. Veiligheid, nauwkeurigheid, planning, milieubewustzijn, recycling: al deze zaken moeten perfect op orde zijn om het sloopwerk uit te kunnen voeren. Bij sloopbedrijf Klaassen Sloopwerken vinden we dit niet meer dan normaal. Het slopen van een gebouw of woning en het saneren van asbest gebeurt bij Klaassen Sloopwerken professioneel en met visie.

Klaassen Sloopwerken, al 100 jaar circulair:

In een tijd waar de grondstoffen schaars zijn geworden, is circulair voor ons een marketing slogan, maar circulair zit in ons bloed. Al ver voor we het woord circulair kenden werd in de jaren ’20 en ‘30 bij de sloopwerkzaamheden ten behoeve van de Maaskanalisatie bouwmaterialen, zoals stenen en hout, per schip vervoerd naar Arnhem om daar op de markt weer te verkopen. Staal en balkhout, deuren, kozijnen, radiatoren, ect. worden op de werf gereed gemaakt voor verkoop. Energiebesparing Onze houtvergasser brandt op schoon sloophout om zo onze bedrijfsgebouwen en woningen te verwarmen en van warm water te voorzien. Deze installatie voldoet aan de NEN-EN 303-5. Zo kan energie worden bespaard en wordt CO2-uitstoot teruggedrongen.

Alles in eigenhuis:

Alle vormen van sloop hebben we in eigen huis, totaal sloop sloop t.b.v. renovatie (kantoren, maar denk ook een een uitbreiding van een woonhuis of een badkamerrenovatie) Asbest saneren van alle soorten asbest, zowel binnen als buiten. Daarnaast het aanbrengen van nieuwe daken na het verwijderen van golfplaten Pyrotechniek Pyrotechniek is één van de nieuwste innovaties op sloopgebied. Het werkt met zogeheten pyrotechnische cartridges. Slopen van betonnen constructies op moeilijk bereikbare plekken wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. In Duitsland wordt deze techniek al veel toegepast

Foto's

Klaassen Sloopwerken in het kort

Diensten

Afval inzameling
Asbest / bodemsanering
Recycling
Restauratie- / renovatiesloop
Totaalsloop
Transport

Certificaten

SC 530 certificaat

Artikelen

Onze locatie

Klaassen Sloopwerken


Ingenieur van Stuivenbergweg 31 6644 AA Ewijk
0487761539 Klik om te bellen