Kalker Recycling & Sloopwerken


Castorweg 276 7557 KS Hengelo
06 29433369 Klik om te bellen

Over Kalker Recycling & Sloopwerken

Waarom is Kalker Recycling & Sloopwerken de beste keuze voor u?

Kalker Recycling & Sloopwerken is actief in de sloopbranche sinds 2010. Wat begon als een klein eenmansbedrijf dat zich voornamelijk bezig hield met de demontage en recycling van oud ijzer en metalen is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig sloopbedrijf voor particulier én bedrijf met een landelijke dekking. Verwijderen van plavuizen, een badkamer of een aanbouw slopen; wij doen het altijd vakkundig, snel én goedkoper dan andere sloopbedrijven! Bekijk en vergelijk onze offerte maar en oordeel zelf! Wij hebben ons de laatste jaren met name gespecialiseerd in het ontmantelen, casco strippen en verhuur klaar opleveren van bedrijfsmatig onroerend goed zoals kantoren, winkels en bedrijfspanden.

Meer over Kalker Recycling & Sloopwerken:

EEN PROFESSIONEEL TEAM Wij hebben in de loop der jaren een team van goed gekwalificeerde professionals bij elkaar kunnen krijgen om al onze particuliere en zakelijk klanten te bedienen. Ons team is ervaren, enthousiast, creatief en wil alleen de beste kwaliteit leveren. WERKZAAM IN HET HELE LAND Sloopbedrijf Kalker heeft een landelijke dekking en onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook door het hele land van Rotterdam tot Enschede en van Kerkrade tot Leeuwarden. Het maakt voor ons dus niks uit waar u woont, wij komen dus ook bij u! WIJ ZIJN ALTIJD GOEDKOPER! Weinig tot geen overheadkosten, geen secretaresse, geen duur en fancy kantoor en altijd op zoek naar creatieve en goedkopere oplossingen. Dit maakt dat wij altijd stukken lager kunnen offreren dan een ander sloopbedrijf. Vergelijk onze offerte maar eens! Al onze offertes zijn altijd voorzien van een zo scherp mogelijke prijs en zijn tevens inclusief alle kosten. U betaalt bij Sloopbedrijf Kalker dus echt geen euro teveel voor uw sloopwerk.

Wat kan Kalker Recycling & Sloopwerken u bieden?

PARTICULIER De meest voorkomende werkzaamheden bij onze particuliere opdrachtgevers zijn: badkamer slopen, keuken verwijderen, vloerbedekking verwijderen, plavuizen verwijderen, muur slopen, schuur slopen en woning casco strippen. ZAKELIJK Onze specialiteit is het casco strippen van bedrijfsmatig onroerend goed. Wij werken voor aannemers, woningbouw corporaties, makelaars, huurders en eigenaren van vastgoed, projectontwikkelaars, VvE's, instellingen, scholen, etc.

Wie gingen u voor?

Sloopbedrijf Kalker heeft jaarlijks meer dan 250 kleine en grote opdrachten te realiseren, dit betekent dat we jaarlijks maar liefst 250 referenties hebben die het kunnen door vertellen. Onze grootste toeloop van nieuwe klanten, komen voort uit bestaande klanten die het verder vertellen. Dit betekent toch alleen maar dat we tevreden klanten maken.

Foto's

Sloopbedrijf voor particulier en bedrijf

Kalker Recycling & Sloopwerken in het kort

Diensten

Afval inzameling
Containerverhuur
Recycling
Restauratie- / renovatiesloop
Totaalsloop

Certificaten

Vca*
VCA** certificaat

Onze locatie

Kalker Recycling & Sloopwerken


Castorweg 276 7557 KS Hengelo
06 29433369 Klik om te bellen