JB Slooptechniek BV


De Hanekampen 54 9411 XM Beilen
06-14800575 Klik om te bellen

Over JB Slooptechniek BV

Waarom is JB Slooptechniek BV de beste keuze voor u?

JB Slooptechniek bv is gespecialiseerd in ( inpandig- ) renovatiesloopwerk, totaalsloop, demontage van technische installaties en constructies, specialistisch sloopwerk met BROKK elektrische slooprobots en verhuur van BROKK elektrische slooprobots. Door onze vakkennis in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en innoveren in nieuwe slooptechnieken is JB Slooptechniek bv voor u uw ideale partner als het gaat om sloop- en demontagewerk. 

JB Slooptechniek bv is dé verhuurder van BROKK slooprobots.

BROKK is al meer dan 40 jaar toonaangevend marktleider in de productie en innovatie van elektrische slooprobots en daarbij behorende hydraulische werktuigen.

De BROKK slooprobots zijn alleen met onze eigen vakkundige en door BROKK gecertificeerde operators huur.Onze BROKK elektrische slooprobots zijn oersterk, werken stil, schoon en geluids- en trillings-arm.Onze hydraulische sloophamers zijn voorzien van een interne watervernevelaar om stofoverlast bij hak- en breekwerkzaamheden tot een minimum te beperken.De BROKK slooprobots zijn voorzien van een wateraansluiting zodat bij het gebruik van een hydraulische werktuig, stofoverlast tot het minimum wordt beperkt. Dit komt de gezondheid van uw werknemers en directe werkomgeving ten goede.

Dankzij de radiografische afstandsbediening kan onze gecertificeerde operator het sloopwerk op veilige afstand uitvoeren en houd hij/zij goed zicht op de uit te voeren sloopwerkzaamheden.Dit zorgt, in combinatie met de sloopkracht van deze machine, voor zeer hoge productiviteit. Bovendien werkt een BROKK slooprobot zeer veilig, waardoor aan alle arbo-eisen voldaan kan worden.

Foto's

JB Slooptechniek BV - slooprobot

JB Slooptechniek BV in het kort

Diensten

Afval inzameling
Asbest / bodemsanering
Containerverhuur
Demontage
Restauratie- / renovatiesloop
Totaalsloop
Transport
Verhuur slooprobot

Certificaten

Iso 45001
VCA** certificaat

Onze locatie

JB Slooptechniek BV


De Hanekampen 54 9411 XM Beilen
06-14800575 Klik om te bellen