De Hollander Gebr


Galgweg 3 2391 MV Hazerswoude dorp
0713415533 Klik om te bellen

Over De Hollander Gebr

Waarom is De Hollander Gebr de beste keuze voor jou?

"De beuk er in!" Naast sloopwerk specialiseren bij ons óók in asbestverwijdering, grond-/terreinwerk, waterwerk en specialistisch metselwerk. Wij werken met oog en zorg voor mens en milieu, staan wij voor kwaliteit en klanttevredenheid. - Gebr. de Hollander is al 85 jaar een plaatselijk begrip voor diverse werkzaamheden zoals sloop-, grond-, terrein, water- en specialistisch metselwerk. - Wij denken mee in, goedkopere en duurzame, oplossingen. Zo heeft Gebr. de Hollander B.V. het GDH-schot bedacht. Een goedkopere, duurzame oplossing omtrent (hardhouten) damwand.

Meer over De Hollander Gebr:

Bij Gebr. de Hollander heeft iedereen zijn eigen specialisatie.  Het personeel heeft plezier in het werk, dit komt omdat ze er goed in zijn. Kwaliteit, klanttevredenheid, zorg voor het milieu en veiligheid. Bestaansrecht en Gebr. de Hollander wil het GDH-schot door heel NL, waar mogelijk, toe gaan passen.

Wat kan De Hollander Gebr je bieden?

Gebr. de Hollander B.V. richt zich voornamelijk op sloop-, water- en specialistisch metselwerk. Voor het sloopwerk hebben wij bijv. een nieuwe hybride kraan aangeschaft, om zo toch bij te dragen aan een schoner milieu. Betreft waterwerk zijn wij innovatief door een goedkoper, duurzamer en minder arbeidsintensief product op de markt te brengen. Betreft specialistisch metselwerk zijn wij actief bezig met het herstellen van walmuren en -stoepjes om bijv. gemeentes het aangezicht van bijv. hun stad mooier te maken. Óók specialiseren wij ons in het restaureren van brugdekken door de stenen te verwerken in speciale chemische specie.

Wie gingen je voor?

Onze klanten bestaan voornamelijk uit gemeentes, aannemers en bedrijven. Hier hebben wij al jarenlang een goede verstandhouding mee. Ze weten wat ze aan ons hebben omdat we altijd voor ze klaarstaan. Ons streven is heel simpel; kwaliteit en klanttevredenheid. Wij staan klaar voor onze klanten, afspraak is afspraak en achteraf geen gezeik.

De Hollander Gebr in het kort

Diensten

Asbest / bodemsanering
Restauratie- / renovatiesloop
Specialistisch metselwerk
Totaalsloop

Certificaten

SC 530 certificaat
Vca*

Onze locatie

De Hollander Gebr


Galgweg 3 2391 MV Hazerswoude dorp
0713415533 Klik om te bellen