Bloem Sloopwerken en Recycling


Heggerstraat 7 6097 NE Heel
0475 572 140 Klik om te bellen

Over Bloem Sloopwerken en Recycling


Bloem Sloopwerken en Recycling (BTH BV) heeft zich toegelegd op het veilig, verantwoord, milieuvriendelijk en duurzaam slopen van met name utiliteitsbouwwerken, het verhuren van grondverzetmachines, transport van bouwstoffen, de handel in primaire en secundaire bouwstoffen, zoals teelaarde, opvulzand, gerecyclede granulaten, en de verhuur van containers.

Ons werkgebied strekt zich uit over het zuiden van Nederland en de grensstreken van België en Duitsland. Wanneer u op zoek bent naar een sterke partner in het slopen van een woonhuis, stal, flat of het compleet bouwrijp opleveren van een fabrieksterrein, dan bent u bij ons in goede handen. Wij dragen al meer dan 40 jaar de grootste zorg voor een grote groep klanten en zijn er zeker van dat onze ervaren vakmensen hun werk vakkundig en verantwoord zullen uitvoeren.

Als lid van de Bloem Group kunnen wij u ook een totaalpakket aanbieden dat bestaat uit milieutechnisch onderzoek en advies, bodemsanering (indien nodig), sloopwerken, verwerking van grond en sloopafval, grondwerken en civieltechnische inrichting van het te renoveren terrein of gebied.

Profiel - Bloem Sloopwerken & Recycling Profiel - Bloem Sloopwerken & Recycling

Foto's

Bloem Sloopwerken en Recycling in het kort

Diensten

Afval inzameling
Asbest / bodemsanering
Containerverhuur
Recycling
Restauratie- / renovatiesloop
Totaalsloop
Transport

Certificaten

NEN-EN-ISO 9001 certificaat
VCA** certificaat

Onze locatie

Bloem Sloopwerken en Recycling


Heggerstraat 7 6097 NE Heel
0475 572 140 Klik om te bellen